Getuigenis Coaching Essentials

“Persoonlijke groei is de motor voor die van anderen“

Je kan je coachee maar zo ver brengen als je zelf staat. Zo weinig woorden waarin zoveel waarheid zit.

Wat me opvalt na de opleiding is dat ik me veel bewuster ben van mijn sterktes en mijn verbeterpunten. Laat nét dat, samen met een portie verantwoordelijkheidszin, de basis zijn om te groeien.

Dat is ook hoe ik het leven na Coaching Essentials zie: blijven inzetten op persoonlijke groei om zo ook die van anderen te stimuleren. Daar krijg ik tonnen energie van – en die ontdekking is het grootste geschenk.

Bedankt dus aan topcoaches Ann en Laura, en alle sprekers en deelnemers, die me in een veilige omgeving inspireerden en onderdompelden in de boeiende blend van theorie en prakijk. Het smaakt naar meer!